DSB

Det er viktig at din elektroinstallatør/firma er registrert hos DSB og i Elvirksomhetsregisteret. Husk at det er du som er eier av boligen, og som er ansvarlig for det elektriske anlegget i din bolig. Bedrifter som ikke er registrert hos DSB og i Elvirksomhetsregisteret, får ikke forsikring for det el-arbeidet de utfører, noe som kan ramme eier av boligen ved f.eks brann, som er forårsaket av elektriske feil, da den som utfører det elektriske anlegget ikke har forsikring og selv må stå ansvarlig, da firmaet ikke får forsikring hos forsikringsselskapene.

OBS. Sjekk ut om dere har en godkjent elektroinstallatør til å utføre jobben hos dere i henhold til FEL (Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg), FSE (forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg), og FEK (Forskrift om om elektroforetak og kvalifikasjonskrav for arbeid knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr).

Godkjente elektroinstallatører finner dere på DSB sine sider i Elvirksomhetsregisteret. Det er en del bedrifter/personer i Bodø kommune som driver elektriske arbeider uten å ha ansatt en elektroinstallatør og er registrert i DSB.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *